Hundecenter Nord

Hundemøder

Eller hundesprogskole kunne man også kalde det. Her mødes hundene til fri leg i 30 minutter ad gangen. Alle hunde, som er VENLIGE over for andre hunde er velkomne! Især hvalpe og unghunde vil have stor glæde af disse møder, men også voksne hunde, som stadig har lyst til leg og social interaktion med andre hunde, vil kunne udfolde sig her. Ligeledes lidt mere forsigtige, voksne hunde kan vedligeholde deres hundesprog her.

Somme tider sker det, at en voksen og mentalt moden hund ikke mere har lyst til at “lege” med alle andre hunde og derfor begynder at lave udfald mod andre legende hunde. I disse tilfælde vil vi råde ejeren til at finde nogle udvalgte hundevenner, som hunden kan være sammen med. Så er hundemøder ikke længere en positiv, social situation for denne hund. Vi evaluerer løbende hundemøderne og rådgiver de eventuelle ejere.

Da vi har to baner til rådighed, kan vi sørge for, at både små hvalpe og små voksne hunde og også lidt mere forsigtige voksne hunde af mellemstørrelse kan lege sammen uden at blive løbet over ende af de mere modige hunde, som har megen fart på, og som ikke går af vejen for lidt mere voldsom leg.

Hundemøderne er et rigtigt godt alternativ, hvis man ikke kan følge et hold. Desuden er de perfekte til socialisering af den lille, nye hvalp, mens man venter på en ny holdstart. Det vigtigste redskab til at forebygge problemadfærd er netop socialisering. Lad hvalpen møde artsfæller så tidligt og så ofte som muligt. Det kan være svært i dagligdagen, men hundemøder giver muligheden.

Jeg vil naturligvis stadig anbefale, at man går til træning på hold. En velopdragen hund kan man tage med de fleste steder, og dette giver jo også hunden flere oplevelser, mere frihed og dermed et bedre og sjovere hundeliv.

Før hundemødernes start vil jeg gerne se alle hunde og deres ejere.

Til hundemøder møder man bare op fra gang til gang, som det passer i den daglige tidsplan. Man betaler 35 kr. pr. gang for 30 minutter, og man bedes have aftalte penge med.

Se ”Holdprogram” for aktuelle mødetidspunkter!